Actualitat
Nou Curs!

Nou Curs!

Iniciem nou curs i com sempre de manera sostenible. Aquest any som més professors i professores dels diferents estudis de l’institut que conformem la comissió d’escola verda per coordinar les actuacions que es duran a terme aquest curs escolar. I per a què la sostenibilitat arribi a totes les aules comptem amb l’ajuda de tots els delegats i delegades verdes. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Les principals accions que duem a terme a l’institut són les següents:

  • Reducció recursos naturals: estalvi d’energia, d’aigua, paper,…
  • Papereres de recollida selectiva en totes les aules, al pati i les zones comunes. Així com contenidors de piles i de material d’escriptura usat.
  • Evitar els embolcalls d’un sol ús en els esmorzars: tenim boc’n’rolls de l’Institut a disposició de l’alumnat i potenciem l’ús de cantimplores reutilitzables.
  • Concurs d’aules netes: per tenir cura de les notres classes i utilitzar correctament les papereres de reciclatge.
  • Activitats específiques de sesibilització per a la comunitat educativa i entorn: acció dia pel clima, mercat d’intercanvi en la Setmana europea de reducció de residus, neteja de l’entorn dins del programa Let’s clean up europe, projecte globalitzador de temàtica sostenible… i les diferents accions que puguin anar sorgint al llarg del curs.

Cada dia és una nova oportunitat, som-hi!